Tulp haard

Tulp haard te koop bij Walo Openhaarden te Hillegom nabij Haarlem

Wilt u een TULP haard kopen? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het goede adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende bijzondere en tijdloze modellen van TULP. Zo hebben wij onder andere:

Tulp haard naar uw wensen

Bij de haarden van TULP wordt gebruiksgemak gecombineerd met een passie voor vuur. Door gebruik te maken van de laatste technologieën, zorgt TULP ervoor dat de haarden zo mooi en functioneel mogelijk zijn. Een TULP haard is zowel verkrijgbaar met enkele als dubbele brander, zodat er altijd wel een haard is die bij uw woning en wensen aansluit.

Uniek of juist klassiek

Een TULP haard komt in verschillende stijlen. Zo zijn er mooie klassieke modellen, maar zijn er ook heel bijzondere modellen. Wie graag wat unieks in huis haalt kan niet missen met een rond model van TULP. Deze unieke haarden zorgen voor net zoveel stijl en gezelligheid als de meer klassieke modellen, maar vallen net wat meer op. Met de uitstekende service en het advies van Walo Openhaarden vindt u de haard die bij u past!

Tulp haard kopen bij Walo Openhaarden

Wilt u een TULP haard aanschaffen? Kom dan snel langs bij Walo Openhaarden. Onze deskundige medewerkers kunnen u van alles vertellen over deze fantastische haarden. Ook kunt u verschillende TULP haarden in onze showroom bewonderen. Bij Walo Openhaarden hebben we veel modellen in brandende opstelling staan zodat u een goed beeld krijgt van onze haarden. Maak snel een afspraak, wij staan voor u klaar!