Stuv 30

Stuv 30 kachel met 3 standen te koop bij Walo OpenhaardenBent u op zoek naar de Stuv 30? Deze veelzijdige houtkachel zorgt voor effectieve verwarming van uw omgeving, maar ziet er ook gewoon fantastisch uit. U vindt de Stuv 30 bij Walo Openhaarden!

 

Veelzijdige Stuv 30 kachel

De Stuv 30 houtkachel is een kachel met een unieke eigenschap: de draaitrommel beschikt over drie verschillende standen. U kunt de Stuv 30 gebruiken als open haard, met glazen deur of als continu brandende haard. Dankzij het ingenieuze design heeft u ook met de glazen deur ervoor goed uitzicht op de vlammen. Een ander voordeel is dat Stuv 30  dankzij de vormgeving maar weinig ruimte inneemt.

De Stuv 30 is uniek onder de houtkachels omdat deze houtkachel over een draaitrommel beschikt met 3 verschillende deuren:

  • Open stand
  • Gesloten stand
  • Nachtstand

 

Stuv 30 aanschaffen bij Walo Openhaarden

Bent u benieuwd geworden naar de Stuv 30? Maak dan snel een afspraak om langs te komen bij Walo Openhaarden in Hillegom. Wij kunnen u daar alles vertellen over onze openhaarden. Uiteraard kunt u ook telefonisch: 0252-520503 of via internet contact met ons opnemen.

Wij zijn u graag van dienst.