Kal-fire gashaard

Kal-fire gashaard te koop bij Walo OpenhaardenEen Kal-fire gashaard is een haard die met liefde voor het vak is ontworpen en ontwikkeld. Kal-fire is een Nederlands familiebedrijf en werd in 1981 al opgericht. Ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt is er nooit iets van het bijzondere karakter verloren gegaan. Een Kal-fire gashaard heeft een kwaliteit die u mag verwachten.

 

Hoog rendement Kal-fire gashaard

Met een Kal-fire gashaard wordt het elke avond een feest om thuis te komen en vanuit uw luie stoel de gashaard te ontsteken. Genieten van het gemak van een gashaard met een nagenoeg realistisch vuur. De huidige generatie gashaarden hebben bovendien een hoog rendement. En dankzij de bijzondere afvoer is een Kal-fire gashaard in vrijwel iedere situatie te plaatsen.

 

Kal-fire gashaard kopen bij Walo Openhaarden

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een Kal-fire gashaard. Wij hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment. Onze vakkundige medewerkers helpen u bovendien graag met de montage van uw Kal-fire gashaard. Naast de montage van uw Kal-fire gashaard kunnen wij u ook ondersteunen met de montage van rookkanalen en kokers, re-styling van haarden, aanleg van gasleidingen en inspecties van het rookkanaal.

Bekijk direct ons assortiment gashaarden voor een Kal-fire gashaard of neem contact met ons op voor meer informatie.