Kal-fire Fairo prestige

Kal-Fire Fairo Eco Prestige te koop bij Walo Openhaarden

Bent u op zoek naar een haard uit de Kal-fire Fairo Prestige collectie van Kal-Fire? Deze haarden vindt u in het ruime assortiment van Walo Openhaarden. Wij hebben verschillende Fairo Prestige modellen in onze collectie zitten. Er is dus altijd wel een model dat bij u en uw interieur past.

Prachtig vuur van de Kal-fire Fairo prestige

De gashaarden van Kal-fire Fairo Prestige doen hun naam eer aan. Het vuurbeeld van deze haarden is werkelijk spectaculair. Het hoge vuur is nauwelijks te onderscheiden van het vuur van een open haard. Doordat de brander is verwerkt in het vuurbed en de stammetjes gestapeld zijn, zijn de haarden van de Kal-fire Fairo Prestige een echte belevenis. Uw gasten zullen versteld staan van deze haard.

Alleen de allerbeste kwaliteit haarden

Bij Kal-fire wordt alleen genoegen genomen met de allerbeste kwaliteit. Dit is dan ook waarom ze werken met de nieuwste technologieën. Daarnaast hechten ze veel waarde aan een mooi design van hun haarden. Bovendien heeft u met de Kal-fire Fairo Prestige haard:

  • Gemak
  • Duurzaamheid
  • Ultieme beleving die niet te onderscheiden is van houtvuur

De gesloten gashaarden hebben geen frame, waardoor de haard net een openhaard lijkt. Zeker wanneer u voor ontspiegeld glas kiest!

Kal-fire Fairo openhaard

Wilt u een haard van Kal-fire Fairo Prestige aanschaffen? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres. Wij kunnen u uitgebreid adviseren bij de aanschaf van uw gashaard en laten u graag enkele Kal-fire haarden zien in onze showroom. Maak snel een afspraak, u bent van harte welkom!