Kal-fire Fairo eco line

Kal-Fire Fairo Eco line te koop bij Walo Openhaarden

Met een haard uit de Kal-fire fairo eco line kunt u genieten van de gezelligheid van een open haard zonder het milieu te belasten. Deze Kalfire haarden zijn namelijk ontzettend zuinig, maar zeker niet minder sfeervol dan andere haarden. Dankzij de innovatieve technieken die gebruikt zijn is deze lijn Kalfire haarden extreem zuinig en de meest veilige haard van dit moment!

De zuinige en stijlvolle Kal-fire fairo eco line

Haarden van de Kal-fire fairo eco line hebben een minimaal rendement van 82%, waardoor ze voldoen aan de strengste milieueisen die er zijn.  De Kal-fire fairo eco line heeft verschillende belangrijke kenmerken:

  • In de ECO-stand verbruikt de haard 40% minder gas;
  • Met de passiefhuissluiting blijft de haard ook in optimaal geïsoleerde huizen goed functioneren;
  • Clear view dankzij de kaderloze ruit en schone verbranding;
  • Verschillende modellen en achterwand voor een uitstraling die bij uw huis pas.

Kal-fire fairo eco line kopen bij Walo openhaarden

Met de haarden van de Kal-fire fairo eco line heeft u optimaal zicht op het vuur. Of u nu een 3-zijdig model wilt of een ingebouwde haard: het zicht wordt niet belemmerd. Bovendien zorgt de 3D-brander voor een vol vlammenbeeld dat u niet wilt missen! Wilt u een haard van Kal-fire fairo eco line aanschaffen en genieten van de gezelligheid en het gemak? Bekijk deze Kalfire haarden dan snel in het online assortiment van Walo Openhaarden. Hier ontdekt u de vele mogelijkheden van deze eco haarden. Ziet u een haard die u bevalt, maar wilt u meer informatie? Maak dan direct een afspraak om langs te komen!