Focus kachel Alphen aan den Rijn

Focus kachel in Alphen aan den Rijn te koop bij Walo OpenhaardenEen echte Focus kachel koopt u bij Walo Openhaarden in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Een Focus kachel is een haard met een schitterend design van de Franse ontwerper Dominique Imbert. Een van zijn ontwerpen is onlangs nog gekozen tot het mooiste ontwerp ter wereld. Hij heeft met velen van zijn Focus kachels prijzen gewonnen.

 

Focus kachel kopen in Alphen aan den Rijn

Bij Walo Openhaarden in Hillegom, dichtbij Alphen aan den Rijn, kunt u een Focus kachel bekijken. Een Focus kachel is een prachtig ontwerp voor centraal in een ruimte, wel of niet draaibaar, zodat u er heerlijk omheen kunt zitten. Een Focus kachel kan ook geplaatst worden tegen of gedeeltelijk in een wand. Open, gesloten, hout of gasgestookt of op bio-ethanol: de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Instalatie focus kachel in Alphen aan den Rijn

Het is van groot belang dat uw Focus kachel op de juiste manier wordt geïnstalleerd en voldoet aan de voorschriften. Onze monteurs helpen u graag met de montage van uw Focus kachel in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Bekijk direct online ons assortiment voor een Focus kachel en laat deze plaatsen door onze ervaren monteurs in Alphen aan den Rijn en omstreken.