Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Contura Houtkachel

Een Contura houtkachel heeft een chique uitstraling en geeft veel warmte af. Bent u opzoek naar een stijlvolle houtkachel of openhaard? Dan bent u bij Walo Haarden & Kachels aan het juiste  adres. Hier verkopen wij onder andere de zeer herkenbare houtkachels van Contura. Wij hebben een Contura Houtkachel in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld een Contura Houtkachel hoog model, maar ook een Contura Houtkachel laag model.

Warmte dankzij een Contura kachel

Een houtkachel van Contura staat bekend om het bijzondere design van dit merk. De kachel is prachtig vormgegeven en  het vuur is altijd goed zichtbaar. Bovendien zorgt de Contura houtkachel ervoor dat uw ruimte op een slimme en milieuvriendelijke wijze wordt verwarmd. De Contura houtkachels zijn uitgebreid getest op veiligheid en voldoen dan ook gegarandeerd aan alle veiligheidsnormen.


Contura houtkachel kopen bij Walo Haarden & Kachel

Een Contura houtkachel aanschaffen? Dat kan bij Walo Haarden & Kachels! Bekijk de collectie online en maak snel een afspraak om langs te komen in onze showroom. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aanleggen van schoorstenen en kachels en kunnen u dan ook uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Contactformulier.

Wilt u onderhoud laten plegen? Ga naar de daarvoor bestemde pagina Service & Onderhoud.

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht