Bellfires Horizon Bell

Bellfires Horizon Bell M3 openhaard te koop bij Walo Openhaarden

De Bellfires Horizon Bell is een fantastische lijn designhaarden van het topmerk Bellfires. Deze horizontale gashaarden zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Met deze prachtige haarden heeft u een ongehinderd zicht op de vlammen. Deze inbouwhaarden zijn stijlvol en passen in veel verschillende interieuren. U vindt bij Walo Openhaarden in het assortiment verschillende haarden uit de Bellfires Horizon Bell lijn!

Bellfires Horizon Bell: haard met doordacht design

De Bellfires Horizon Bell haarden zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens erg praktisch:

  • Deze haarden zijn makkelijk te bedienen
  • Extra veilig dankzij het gepatenteerde veiligheidssysteem

Dankzij de modernste technieken waar Bellfires gebruik van maakt, is het gasvuur bovendien niet van houtvuur te onderscheiden! Zo hoeft u met deze haarden niet te kiezen tussen gezelligheid en gemak. Dankzij de verschillende opties voor de haarden passen ze uitstekend in elk interieur.

Veilig laten installeren

De ervaren medewerkers van Walo Openhaarden kunnen een Bellfires Horizon Bell haard op een uiterst veilige manier installeren. Wanneer er al bestaande rookkanalen zijn, controleren we de staat van deze kanalen voordat we een haard hierop aansluiten. Uiteraard kunnen we ook een nieuw rookkanaal aanleggen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe gashaard.

Bellfires Horizon Bell eenvoudig bestellen

Wilt u de Bellfires Horizon Bell haarden in het echt komen bewonderen? Kom dan snel langs bij de showroom van Walo Openhaarden. Hier vindt u verschillende van deze haarden in brandende opstelling zodat u ze goed kunt beoordelen. Ook kunnen onze deskundige medewerkers u hier alles vertellen over deze gashaarden. Maak direct een afspraak, wij zijn u graag van dienst!