Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Bellfires Gashaarden

Bent u op zoek naar een Bellfires View Bell? Deze gashaarden staan bekend om hun ingenieuze design en goede afwerking. Bellfires is een merk dat garant staat voor kwaliteit en innovatie. Hierdoor zijn deze openhaarden:

  • Duurzaam,
  • Veilig
  • En niet te onderscheiden van houthaarden.

Doordat Bellefires gebruik maakt van de nieuwste technologie en de beste materialen hebben deze haarden ook een hoog rendement. Ook hierdoor is een gashaard van dit merk een uitstekende investering in uw huis.

Ontdek het assortiment Bellfires haarden bij Walo Haarden & Kachels

Bij Walo Haarden & Kachels verkopen we verschillende modellen van de Bellfires View Bell. Door de ruime keuze aan modellen vindt u altijd een haard die past bij uw interieur. Zo zorgen deze gashaarden niet alleen voor een gezellige warmte, maar ook voor extra sfeer die past bij de rest van uw woning.

Bellfires Design haarden

Het merk Bellfires staat bekend om hun exclusieve haarden van fantastische kwaliteit. De View Bell-gashaarden komen in diverse modellen, maar centraal staat dat er vanuit meerdere hoeken naar de haarden gekeken kan worden. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de View Bell haarden van Bellfires.

Bellfires direct bestellen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een View Bell-haard van Bellfires, bekijk dan onze haardencollectie online en breng een bezoek aan de showroom van Walo Openhaarden. Hier kunnen onze deskundige medewerkers u uitgebreid adviseren onder het genot van een kopje koffie. Maak snel een afspraak! Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard ook telefonisch of online contact met ons opnemen.

Bellfires Horizon Bell

De Bellfires Horizon Bell is een fantastische lijn designhaarden van het topmerk Bellfires. Deze horizontale gashaarden zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Met deze prachtige haarden heeft u een ongehinderd zicht op de vlammen. Deze inbouwhaarden zijn stijlvol en passen in veel verschillende interieuren. U vindt bij Walo Openhaarden in het assortiment verschillende haarden uit de Bellfires Horizon Bell lijn!

Bellfires Horizon Bell: Haard met doordacht design

De Bellfires Horizon Bell haarden zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens erg praktisch:

  • Deze haarden zijn makkelijk te bedienen
  • Extra veilig dankzij het gepatenteerde veiligheidssysteem

Dankzij de modernste technieken waar Bellfires gebruik van maakt, is het gasvuur bovendien niet van houtvuur te onderscheiden! Zo hoeft u met deze haarden niet te kiezen tussen gezelligheid en gemak. Dankzij de verschillende opties voor de haarden passen ze uitstekend in elk interieur.

Veilig en kwalitatief laten inbouwen

De ervaren medewerkers van Walo Openhaarden kunnen een Bellfires Horizon Bell haard op een uiterst veilige manier installeren. Wanneer er al bestaande rookkanalen zijn, controleren we de staat van deze kanalen voordat we een haard hierop aansluiten. Uiteraard kunnen we ook een nieuw rookkanaal aanleggen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe gashaard.

Bellfires Horizon Bell eenvoudig bestellen

Wilt u de Bellfires Horizon Bell haarden in het echt komen bewonderen? Kom dan snel langs bij de showroom van Walo Openhaarden. Hier vindt u verschillende van deze haarden in brandende opstelling zodat u ze goed kunt beoordelen. Ook kunnen onze deskundige medewerkers u hier alles vertellen over deze gashaarden. Maak direct een afspraak, wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier.

Wilt u onderhoud laten plegen? Ga naar de daarvoor bestemde pagina Service & Onderhoud.

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht