Barbas haard

Bent u op zoek naar een haard van het merk Barbas? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres.  Wij verkopen diverse haarden van Barbas en adviseren u graag bij uw keuze. Dit merk is dé naam op het gebied van houtkachels. Wanneer u dus op zoek bent naar een hout gestookte haard is dit de naam waar u naar op zoek gaat!

 

Barbas Openhaard te koop bij Walo OpenhaardenBarbas haard: duurzaam en persoonlijk

Barbas is een Nederlandse haardenfabrikant die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Barbas werkt met de nieuwste technieken, zodat u verzekerd bent van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Milieuvriendelijke haarden
  • Stijlvolle uitstraling

Dit alles maakt een haard van Barbas een fantastische toevoeging aan uw interieur. Niet alleen geeft u uw woning extra sfeer, maar u zorgt ook voor extra warmte met een hoog rendement.

Verschillende modellen van Barbas

Walo Openhaarden heeft verschillende modellen van Barbas in het assortiment zitten. Voor een hout gestookte haard van Barbas die uitstekend geïntegreerd kan worden in uw interieur bent u bij ons dan ook aan het goede adres. Zo hebben we:

  • Verschillende Unilux modellen
  • Hoek modellen of inbouwmodellen
  • Verschillende Universal modellen

Direct een Barbas haard kopen

Denkt u erover om een Barbas haard aan te schaffen, kom dan snel langs bij de showroom van Walo Openhaarden. Daar vertellen onze adviseurs u met een kopje koffie erbij alles over haarden van Barbas. Ook kunt u verschillende modellen van Barbas in actie zien in onze showroom. Maak direct een afspraak, of neem telefonisch of online contact met ons op.