Altech Houtkachel

Altech Houtkachel te koop bij Walo Openhaarden

Denkt u erover om een Altech houtkachel aan te schaffen? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen waarom een Altech houtkachel een uitstekende keuze is. Eén daarvan is het hoge rendement van deze kachels. Dit komt doordat deze kachels een stookkamer hebben van speksteen, waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de eigenschappen van deze steen.

Altech houtkachel: ontdek de voordelen van speksteen

Speksteen is een ideale steen voor kachels voor verschillende redenen: Zo slaat speksteen warmte uitstekend op waardoor u lang profiteert van stralingswarmte. Daarnaast geeft een speksteen kachel de warmte gelijdelijk af, waardoor een hoger rendement ontstaat. Bij Walo Openhaarden verkopen wij diverse houtkachels van het gerenommeerde merk Altech. Kies bijvoorbeeld voor een Altech Eclips met hout depot of een kleinere Altech houtkachel

Altech houtkachels: design en comfort

Altech houtkachels zijn verkrijgbaar in meer dan twintig modellen en in vijf verschillende speksteenvarianten. Hierdoor vindt u altijd wel een Altech houtkachel die bij uw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan de:

  • Altech Eclips kachel,
  • Altech Vision houtkachel,
  • Altech Torus haard of
  • Altech Ecosy

De Altech houtkachel is uitermate geschikt om uw woning of bedrijfsruimte te verwarmen. Altech houtkachels werken zuinig en efficiënt, waardoor u veel rendement uit deze kachel zult halen en tot wel 60% bespaart op uw houtverbruik.

Altech houtkachel kopen bij Walo Openhaarden

Wilt u een Altech houtkachel aanschaffen, kom dan snel langs bij onze showroom in Hillegom. Hier vindt u diverse haarden van dit topmerk. Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over de houtkachels van Altech en kunnen u uitstekend adviseren bij het maken van uw keuze. Maak snel een afspraak, u bent van harte welkom!