Altech Eclips

Altech Eclipse Openhaard bij Walo Openhaarden

De Altech Eclips is een effectieve houtkachel die er door het wegwerken van hendels en bedieningspaneel ook nog eens ontzettend stijlvol uitziet. Daarnaast is deze houtkachel er in meerdere varianten. Zo kunt u kiezen voor eeen 5 speksteenvariant of een kachel met 3 kleuren gietijzer. Door deze ruime keuze is er altijd wel een mogelijkheid die past bij uw interieur. Ook zijn er voor de Altech Eclips diverse extra modules verkrijgbaar, zodat deze houtkachel precies naar uw wensen werkt.

Altech Eclips: veelzijdig wordt veelzijdiger

Doordat de hendels niet uitsteken en het bedieningspaneel onzichtbaar is, heeft de Altech Eclips een eenvoudige, elegante uitstraling. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel boven als achter worden geplaatst. Deze Altech houtkachel is aan te vullen met een houtvak, bakoven en een warmhoudvak. Zo maakt u uw Altech Eclips helemaal naar uw wens.

Voordelen van de Altech Eclips

Naast een elegant uiterlijk heeft deze houtkachel nog andere mooie voordelen:

  • Groot vuurzicht
  • Eenvoudig te realiseren schone ruit
  • Hoge efficiĆ«ntie
  • Tot 60% minder houtverbruik
  • Gemakkelijk te bedienen

Dankzij deze voordelen is de Altech Eclips een zeer goede keuze voor een kachel. Naast de extra warmte zorgt deze prachtige houtkachel voor een onmiskenbare sfeer die bij uw interieur past. De pracht van dit model zit in de elegante eenvoud.

Altech Eclips aanschaffen bij Walo Openhaarden

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Altech Eclips? Kom deze dan snel bewonderen bij Walo openhaarden. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aanleggen van gaskachels, houtkachels en open haarden. In onze showroom geven we u uitgebreid advies over de mogelijkheden, u bent van harte welkom. Maak snel een afspraak!