Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Stuv

Stûv heeft momenteel twintig verschillende modelen onderverdeeld in vijf families (Stûv 16, Stûv 21, Stûv Micro Mega, Stûv 30 en Stûv 60) Kachels of inbouhaarden in haar assortiment, ze werken allemaal op hout, beantwoorden aan verschillende behoeften en zijn beter aan de te verwarmen ruimtes aangepast.

Bekleding

Naast de haarden en kachels ontwerpt Stûv ook een serie accessoires of bijhorigheden die de installatie en de intergratie van de Stûv haarden in de woning te vergemakkelijken. Sokkels, bekledingen of houtblokkendragers, Stûv is werkelijk vernieuwend op dit vlak en biedt momenteel een uitgebreid gamma haard/architectuur scheidingselementen aan.

Walo Haarden & Kachels heeft in haar showroom meerdere hefdeurhaarden brandend opgesteld, zodat u zelf een hefdeurhaard kunt stoken en tevens kunt genieten van het sfeervolle vuur. Met een hefdeurhaard koppelt u namelijk rendement en sfeer in één haard! Komt u gerust eens langs in onze showroom om de diverse modellen van Stûv brandend te bekijken.

Performant, elegant, milieu - en gebruiksvriendelijk

Deze compacte haarden vormen altijd een aangename, zuinige en werkelijk doeltreffende verwarming. En in de laage - energie - huizen van morgen kunnen ze worden geïntegreerd in een hoog ontwikkeld verwarmings-en verluchtingssysteem. 

Een standaard haard van TULP is eigenlijk niet standaard te noemen. Over de ‘basic’ modellen van TULP is namelijk al veel bijzonders te vertellen. Zo zijn er bijzondere formaten tot wel anderhalve meter breed of een meter hoog. Keuze uit ondiepe haarden of haarden met een dubbele brander voor nog “voller” vuur en regelbaarheid van de warmte. En alle gashaarden bij TULP hebben de mogelijkheid voor een stalen achterwand of een glazen achterwand. Daarnaast is er voor bijna alle modellen een doorkijkhaard leverbaar. Allemaal bijzonder standaard. Maar toch.. niks is persoonlijkers dan je eigen haard. De een houdt van een nostalgische sfeer, de ander misschien meer van modern en minimalistisch. Een TULP haard kun je helemaal afstemmen op je persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een standaard haard + ontwerp van Piet Boon. Of een TULP haard + Under Cover, een duurzame cradle to cradle mal, waarmee organische vormen mogelijk worden. En als je nog persoonlijker wilt, is het altijd mogelijk om bij de dealer een aparte ombouw te creëren. De standaard haarden van TULP: een bijzonder verhaal, passend in elk interieur.

TULP creëert haarden met een dubbele brander en haarden met een enkele brander. Bij iedere haard staat de vuurbeleving centraal. En zeker als het over “vlambeeld” gaat, heeft elke haard z’n eigen bijzondere verhaal… Om te beginnen de haarden met dubbele brander. Die zijn ideaal voor een optimale vuurbeleving doordat het vuur over de volle diepte van de haard verspreid wordt. Daarnaast de mogelijkheid om een brander uit te schakelen waarbij de warmteopbrengst gehalveerd wordt en het rendement 80% blijft. Ook heerlijke avonden in het voorjaar en het najaar! Dan de haarden met enkele brander. Door de zeer geringe inbouwdiepte van 24 cm is deze haard gemakkelijk te plaatsen in ruimtes waar voorheen een gashaard niet mogelijk was. Denk hierbij aan kleinere woonkamers, de keuken, de slaapkamer of de werkkamer. Ondanks de geringe inbouwdiepte heeft deze haard een groots effect.

Enkele brander

  • Geringe inbouwdiepte (24 cm)
  • “Levend” vuur
  • Prijs/kwaliteit

Dubbele brander

  • Optimale vuurbeleving over de volle diepte
  • Warmte ideaal regelbaar
  • Langer “stookseizoen”

TULP gashaarden zijn leverbaar in vele maten en kenmerken. Zo kun je kiezen voor houtstammen of voor mooie “kiezels”. En voor een stalen achterwand, een grijs gestreepte of een glazen achterwand voor nog meer vuurbeleving. Mogelijkheden voor iedereen. Laat U inspireren! TULP.