Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Gijsen Stijlschouwen

10 goede redenen om te kiezen voor een "Gijsen Stijlschouw "

1. Alle schouwen worden in onze eigen fabriek of in eigen beheer gemaakt, zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd is.

2. Omdat kwaliteit onze prioriteit is, leveren wij bij iedere schouw een kwaliteitscertificaat af, waardoor wij u garanderen dat de geleverde schouw werd vervaardigd "volgens de regels van de kunst en het vakmanschap" en er in geen enkel geval gebruik werd gemaakt van vernissen of aanverwanten.

3. De door ons opgegeven leveringstermijn wordt steeds gerespecteerd.

4. Al onze "select dealers" zijn zeer bekwame vakmensen die de plaatsing van onze schouwen perfect kunnen uitvoeren.

5. Mocht er bij het plaatsen van de schouw een beschadiging optreden, dan kan deze op korte termijn verholpen worden, aangezien we het onderdeel meteen in onze fabriek kunnen hermaken.
Ook onze "dienst na verkoop" is steeds beschikbaar indien er een probleem is, zelfs jaren later

6. Ons standaardgamma bestaat uit 100 modellen, uitvoerbaar in meer dan 20 diverse steensoorten. In feite zijn er dus meer dan 1.000 keuzemogelijkheden. Zelfs indien u bij ons geen gepast model zou vinden, kunt u ons een afbeelding of plan van de gewenste schouw bezorgen. Wij maken u dan een prijsofferte, want in natuursteen kunnen we alles aan. Wenst u een aanbouw voor TV of audiosysteem, zelfs vensterbanken of een tafel in hetzelfde materiaal als de schouw, dan is dit voor ons geen enkel probleem.

7. Al onze modellen zijn zo samengesteld dat eender welk model van haard, open of gesloten, op hout of op gas gestookt, in onze schouw kan ingebouwd worden.

8. Om uw keuze te vergemakkelijken staat onze 1500m2 grote showroom steeds tot uw beschikking. Hier staan al onze modellen in diverse uitvoeringen opgesteld, in het totaal 180 stuks. Bovendien vindt u in het bijhorende magazijn nog eens 300 modellen uitgestald waaruit u uw keuze kunt maken. Onze showroom is iedere weekdag open van 10.00 u. tot 17.00u., op zon-en feestdagen gesloten. Maakt u echter op voorhand een telefonische afspraak voor uw bezoek, dan geniet u voorrang op andere bezoekers.

9. Zelfs indien u het te gebruiken materiaal wenst te kiezen, is dit mogelijk in het magazijn van de fabriek, op 500 meter van de showroom.

10. Door de moderne technieken die wij in huis hebben, kunnen wij uw schouw, indien gewenst, ook een antiek tintje meegeven.

Met een product van "Gijsen stijlschouwen" zal u nooit voor verrassingen komen te staan