Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Speksteenkachels

Alles op het gebied van speksteenkachels vindt u bij Walo Haarden & Kachels. In ons assortiment heeft u de keuze uit een groot aantal modellen in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een kachel tussen die bij uw interieur past. De speksteenkachels zien er luxueus uit en zorgen daarom voor een prachtig accent in uw woonkamer. Naast warmte zorgen deze kachels voor een geweldige sfeer in uw woning. De kachel zal ongetwijfeld een stralend middelpunt van uw kamer zijn.

 

Speksteenkachels met hoog rendement

Speksteenkachels zijn niet alleen een prachtige aanvulling op uw interieur. Ze zijn natuurlijk ook erg functioneel. Zo zijn deze kachels erg duurzaam en hebben ze een hoog rendement. Hierdoor verbruiken ze minder hout en zijn ze milieuvriendelijker. Daarnaast warmen speksteenkachels erg snel op, doordat deze steensoort een goede warmtegeleider is. Zo heeft u snel profijt van deze kachels. Wanneer u service & onderhoud wilt laten plegen aan uw haard, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Naast speksteenkachels vindt u in ons ruime aanbod:

 

Kachels en haarden in uw regio

Walo Haarden & Kachels kan speksteenkachels in veel regio’s binnen Nederland leveren en plaatsen. Wij hebben vaste medewerkers met veel ervaring op dit gebied in dienst. Zij zullen uw kachel op een vakkundige en veilige manier plaatsten. Daarnaast kunnen wij u vakkundig adviseren en helpen bij het kiezen van de ideale haard voor uw woning. Neem daarom direct contact met ons op voor antwoord op al uw vragen.