Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Rookkanalen

Wilt u rookkanalen laten aanleggen of inspecteren? Bij Walo Haarden & Kachels hebben wij naast gashaarden, houtkachels of schouwen ook rookkanalen. Deze kunnen wij natuurlijk installeren bij uw nieuwe openhaard of kachel, maar wij kunnen ook een bestaand kanaal inspecteren wanneer u een nieuwe haard door ons laat plaatsen. Zo zorgen wij ervoor dat uw haard een goede afvoer van de rook heeft, zodat u veilig kunt genieten van uw haard.

 

Rookkanalen installatie door Walo Haarden & Kachels

Rookkanalen zijn erg belangrijk bij een openhaard of kachel. Niemand zit te wachten op rook in zijn of haar woning en het is natuurlijk ook niet veilig. Daarom zorgen wij bij Walo Haarden & Kachels voor goede kanalen bij het installeren van een haard. Ook wanneer u onderhoud laat uitvoeren aan een van onze kachels of haarden kijken we deze kanalen voor u na. Naast rookkanalen kunt u bij ons ook terecht voor:

 

Kachels en haarden in uw regio

Walo Haarden & Kachels heeft sinds de oprichting in 1995 expertise opgedaan op het gebied van openhaarden en kachels. Aangezien rookkanalen een belangrijk onderdeel vormen van kachels en haarden, kunnen wij u ook hierover uitstekend adviseren. Onze ervaren medewerkers kunnen de kanalen en haarden veilig voor u installeren. Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom!