Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Openhaard Haarlem

Met de openhaarden van Walo Openhaarden haalt u de warmte in uw huis in Haarlem. Gevestigd nabij Haarlem zijn wij al sinds 1995 specialist in de verkoop en aanleg van kachels en haarden. Bij Walo Kachels & Haarden vindt u alles op het gebied van open haarden: houtkachelsschouwen, plateaus en rookkanalen. In onze showroom te Hillegom kunt u alle soorten haarden bezichtigen.

 

Openhaard voor ieder huis

Naast het bezichtigen van de diverse openhaarden, houtkachels, schouwen, plateaus en rookkanalen in onze showroom nabij Haarlem kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Daarnaast kunt u bij Walo Kachels & Haarden ook uw bouwtekening of foto’s van een bestaande situatie meenemen naar onze vestiging te Haarlem waar wij u, onder het genot van een kop koffie, bedienen van een vakkundig advies. U heeft de keuze uit een breed scala aan topmerken:

Bij Walo Kachels & Haarden nabij Haarlem vindt u de grootste collectie open haarden. In onze showroom te Hillegom vindt u het grootste assortiment van open haarden bij u in de omgeving. Maar ook voor gashaarden, houtkachels, schouwen of plateaus bent u bij ons op het juiste adres. Bekijk ons veelzijdig aanbod van open haarden in onze showroom nabij Haarlem en vindt de open haard die bij u past.

 

Open haarden bekijken in omgeving Haarlem

Open haarden zijn in er in vele uitvoeringen. In onze showroom nabij Haarlem vindt u vele voorbeelden van toepassingen voor elk soort interieur. Van modern tot klassiek, vrijstaand of ingebouwd, in ons assortiment vindt u gegarandeerd de warme en sfeervolle open haard waar u naar op zoek bent. Kies uit een ruim assortiment van de beste merken:

 

Open haarden kopen bij Walo Openhaarden

Als u advies wilt over de vele verschillende open haarden heten wij u van harte welkom in onze showroom nabij Haarlem. Wij nemen de tijd voor u en uw wensen en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien van een open haard in uw huis. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, wij staan u graag ter woord.

Walo haarden en kachel specialist

Wij zijn specialist op het gebied van de volgende type haarden en kachels: