Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Openhaard renoveren

Wilt u uw openhaard laten renoveren? Bij Walo Haarden & Kachels bent u aan het goede adres voor een haard renovatie! Of u nu alleen de rookschacht wilt laten renoveren of de gehele haard een renovatie kan gebruiken: wij staan voor u klaar voor service & onderhoud! Dankzij onze service houden we uw huis en haard veilig en natuurlijk warm.

 

Openhaard renoveren voor een nieuwe look

Naast het renoveren van uw openhaard, kunnen wij ook uw complete haard vervangen. De moderne haarden en kachels zijn steeds beter geworden. Het rendement is hoger dan vroeger en de haarden zijn veel veiliger geworden. Als u al langere tijd een openhaard heeft, is het aan te raden om deze goed te laten controleren en te renoveren. Als u al een haard van ons heeft kunnen wij deze voor u onderhouden, zodat u optimaal kunt genieten van uw haard. U heeft de keuze uit:

 

Kachels en haarden in uw regio

Bij Walo Haarden & Kachels vindt u werkelijk alles op het gebied van haarden en kachels. Of u nu op zoek bent naar houtkachels of schouwen: bij Walo Openhaarden vindt u het. Ook voor het renoveren van uw openhaard bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn actief in een groot aantal regio’s in Nederland, dus ook bij u in de buurt. Wilt u meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.