Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Openhaard

Bent u op zoek naar een openhaardgashaardhoutkachel of schouw? Bij Walo Kachels & Haarden vindt u het allemaal! Wij hebben haarden van verschillende topmerken, zodat u gegarandeerd een openhaard aanschaft van de beste kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende modellen in verschillende kleuren. Er is altijd wel een haard of kachel die bij uw interieur past! Wat u ook zoekt, bij ons vindt u de perfecte haard.

Openhaard kopen bij Walo Kachels & Haarden

Bij Walo Kachels & Haarden nemen we graag de tijd voor u. Wij bekijken de huidige situatie en luisteren naar uw wensen. Op die manier garanderen we een openhaard die naar uw wens is en goed past bij uw woning. U kunt uw haard niet alleen kopen bij Walo Openhaarden: wij plaatsen de haard ook voor u! Onze medewerkers zijn ervaren specialisten die uw haard of kachel veilig kunnen installeren. Zo kunt u nog jarenlang optimaal genieten van uw haard. Bij ons kunt u terecht voor:

  • openhaarden;
  • topmerken;
  • service en onderhoud;
  • maatwerk.

Wanneer u op zoek bent naar open haarden hoeft u niet verder te zoeken. Walo Openhaarden in de specialist in alles op het gebied van haarden en kachels. Door onze jarenlange ervaring (sinds 1995) kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het uitzoeken van open haarden. Er is genoeg keuze: ons assortiment is enorm uitgebreid. U heeft keuze uit gashaardenhoutkachels of schouwen, maar ook uit verschillende gerenommeerde merken. Advies afgestemd op uw unieke situatie is dan ook uitstekend mogelijk bij Walo Openhaarden.

 

Open haarden bij Walo 

In onze showroom kunt u onze open haarden in brandende opstelling bekijken. Hoewel ons assortiment ook op onze website te vinden is, kunt u in onze showroom pas echt de sfeer proeven. Een openhaard of kachel zorgt natuurlijk voor een gezelligheid die niet op een foto te vangen is. Wij kunnen u dan ook gelijk adviseren over de beste haard voor uw woning aan de hand van uw situatie en wensen. Daar nemen we graag de tijd voor. Een kleine greep uit ons ruime assortiment:

 

Kachels en haarden in uw regio

Over de installatie van onze open haarden hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij leveren en plaatsen onze haarden in veel verschillende regio’s. Onze medewerkers zijn erg bedreven in het veilig installeren van onze haarden en kachels. Zij kunnen deze dan ook vakkundig voor u plaatsen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!