Gesloten (op afspraak open) | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Moderne openhaard Haarlem

Bent u op zoek naar een moderne openhaard in de buurt van Haarlem? Dan bent u bij Walo Haarden & Kachels aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende soorten moderne openhaarden in onze showroom in regio Haarlem. U bent van harte welkom.

 

Moderne openhaard kopen in regio Haarlem

Vandaag de dag zijn er oneindig veel mogelijkheden op het gebied van openhaarden. Een moderne openhaard kan zowel een gashaard als houthaard zijn. Veel openhaarden hebben een ontzettend modern uiterlijk, zoals u in onze showroom in regio Haarlem kunt zien. Maar u kunt ook kiezen voor een openhaard met een klassieke uitstraling, die uiteraard wel functioneert volgens hedendaagse maatstaven! Naast moderne openhaarden, treft u in onze collectie ook onderstaande aan:

 

Moderne openhaard kopen bij Walo Haarden & Kachels

De deskundige adviseurs van Walo Haarden & Kachels helpen u graag bij het vinden van de moderne openhaard die bij u en uw woning past. Bekijk ons aanbod online en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in regio Haarlem! Voor vragen of service & onderhoud kunt u ook telefonisch of online contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Walo haarden en kachel specialist

Wij zijn specialist op het gebied van de volgende type haarden en kachels: