Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Moderne openhaard

Wilt u graag een moderne openhaard die past bij uw interieur? Bij Walo Haarden & Kachels zijn we gespecialiseerd in alles op het gebied van kachels en haarden. Ons assortiment openhaarden is dan ook groot. Een moderne openhaard is tegenwoordig een stuk duurzamer en heeft een groter rendement dan de ouderwetse openhaarden. Daarnaast zijn deze openhaarden beschikbaar als gashaard of als houthaard: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

 

Moderne openhaard bij Walo Openhaarden

De soort moderne openhaard die u kiest bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Kiest u een haard met een modern uiterlijk of gaat u liever voor een klassieke uitstraling? Het is allemaal mogelijk bij Walo Haarden & Kachels. Natuurlijk voldoen al onze openhaarden aan de laatste richtlijnen en maatstaven. Zo maakt het uiterlijk van de haard niet uit: ze zijn allemaal erg modern wat betreft de techniek. Zo weet u zeker dat u een veilige openhaard met hoog rendement in huis haalt. Bovendien bieden we alleen kwalitatieve haarden van topmerken:

 

moderne openhaard

 

Kachels en moderne haarden in uw regio

Of u nu moderne openhaarden of klassieke schouwen zoekt: bij Walo Haarden & Kachels vindt u het allemaal. Wij zijn actief in een groot aantal gebieden. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk uw openhaard leveren. Onze vakkundige medewerkers installeren de haard vervolgens op een veilige manier in uw woning. Heeft u nog vragen over onze openhaarden of onze werkwijze? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.