Gesloten vanwege zomervakantie van zaterdag 24 juli tot zondag 15 augustus, op maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar. | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Inzethaard Leiden

Wilt u een inzethaard aanschaffen in de buurt van Leiden? U kunt uw inzethaard kopen bij Walo Openhaarden. Wij zijn gevestigd in omgeving Leiden en geven u graag ons uitgebreide en deskundige advies bij de aanschaf van uw inzethaard.

 

Inzethaard kopen in omgeving Leiden

De inzethaard is buitengewoon handig wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijkere vervanging voor uw bestaande open haard. Een inzethaard is een moderne manier om meer warmte en gezelligheid in huis te halen. Bij Walo Openhaarden in regio Leiden kunnen wij u alles vertellen over onze inzethaarden. Bovendien kunt u altijd service & onderhoud aan uw aangeschafte kachel of haard laten plegen. Wij helpen u graag! Kies uit een grote diversiteit aan haarden:

 

Inzethaard kopen bij Walo Openhaarden

Maak snel een afspraak en kom langs bij onze showroom in omgeving Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en inbouwen van kachels en haarden en kunnen u dan ook uitstekend helpen bij de aanschaf van uw inbouwhaard. Heeft u nog een vraag? Neem dan snel telefonisch of online contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Walo haarden en kachel specialist

Wij zijn specialist op het gebied van de volgende type haarden en kachels: