Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Inzethaard kopen

Bij Walo Kachels & Haarden vindt u inzethaarden in verschillende modellen. In ons assortiment hebben we veel keuze uit verschillende topmerken en verschillende modellen, van gashaarden en schouwen tot inzethaarden. Ons ruime assortiment is van de allerbeste kwaliteit, zodat u jarenlang van uw haard of kachel kunt genieten. Kies een model dat bij uw interieur past en maak uw woning geheel af! U kunt ook in onze showroom langskomen en de warmte en gezelligheid van onze haarden in het echt ervaren.

 

Inzethaarden zijn eenvoudig te realiseren

Inzethaarden zijn heel geschikt om in een bestaande situatie in te bouwen. Dit scheelt werk en zorgt gelijk voor een hele metamorfose van uw huis. Daarnaast zijn deze haarden vaak een stuk zuiniger in verbruik en geven ze meer warmte af dan een oude openhaard. Zo profiteert u niet alleen van een modernere look, maar ook van minder stookkosten. De ervaren medewerkers van Walo Kachels & Haarden kunnen een inzethaard op een veilige manier installeren. Ook bent u verzekerd van de juiste service en het beste onderhoud wanneer u uw haard bij ons heeft aangeschaft. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Kies bovendien uit een breed assortiment van de beste merken:

 

Kachels en haarden in uw regio

Onze inzethaarden zijn in veel verschillende regio’s te leveren en te installeren. Zo kunnen wij ook bij u een inzethaard plaatsen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw huis. Aan de hand van de huidige situatie kunnen wij u helpen aan de juiste haard of kachel. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!