We zijn vanwege het coronavirus alleen op afspraak geopend. | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Inbouwhaarden Rijnsburg

De grootste collectie inbouwhaarden in de omgeving van Rijnsburg vindt u bij Walo Haarden & Kachels. Gevestigd te Hillegom leveren en plaatsen wij al sinds 1995 alle soorten haarden. Een inbouwhaard geplaatst in een hoekconstructie of inbouwhaarden die van alle kanten te aanschouwen zijn: bij Walo openhaarden nabij Rijnsburg slaagt u altijd.

Wilt u een inbouwhaard aanschaffen in omgeving Rijnsburg? Dan bent u bij Walo Haarden & Kachels aan het juiste adres. Wij verkopen inbouwhaarden en kunnen deze ook voor u plaatsen in regio Rijnsburg.

Inbouwhaard in Rijnsburg

Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw inbouwhaard in omgeving Rijnsburg helemaal naar uw wensen is. Of u nu een gas- of houthaard kiest en voor welk merk inbouwhaard u ook gaat: wij zorgen ervoor dat uw haard op de juiste manier wordt ingebouwd. Wij werken uw ideeën graag voor u uit. Heeft u inspiratie nodig? Kijk dan eens naar onze fotoimpressies! Hier vindt u allerlei soorten:

  • schouwen;
  • kasten;
  • plateaus;
  • maatwerk

Design inbouwhaarden te zien in onze showroom nabij Rijnsburg

Onze inbouwhaarden kenmerken zich door design en veiligheid. In onze showroom te Hillegom hebben wij diverse opstellingen van inbouwhaarden staan waardoor u zich een beeld kan vormen van welke haard het best binnen uw interieur past. Graag nemen wij de tijd om u te adviseren over alle inbouwhaarden in onze showroom nabij Rijnsburg. Wij leveren en plaatsen:

 

Inbouwhaarden informatie

Naast de inbouwhaarden in onze showroom nabij Rijnsburg bieden wij ook service en onderhoud aan de door ons geleverde kachels en haarden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij nemen graag de tijd voor u!

Walo haarden en kachel specialist

Wij zijn specialist op het gebied van de volgende type haarden en kachels: