Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Inbouwhaarden

Bij Walo Haarden & Kachels vindt u inbouwhaarden in een verscheidenheid aan modellen en kleuren. Wij bieden een ruim assortiment haarden van verschillende gerenommeerde merken. Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van haarden en kachels. U vindt dus werkelijk alles terug in ons assortiment: van houtkachels en schouwen tot inbouwhaarden. U kunt gegarandeerd jarenlang genieten van onze haarden. In ons assortiment zit altijd wel een model dat bij uw interieur past. Zo brengt u snel extra sfeer in uw woning!

In ons assortiment hebben we veel keuze uit verschillende topmerken en verschillende modellen. Van gaskachels en schouwen tot inbouwhaarden. Wij hebben een uitgebreid assortiment met haarden en kachels van de beste kwaliteit. Zo kunt u gegarandeerd jarenlang van uw haard of kachel genieten. In ons assortiment zit altijd wel een model dat bij uw interieur past. Zo geeft u snel een finishing touch aan uw woning! U kunt ook in onze showroom langskomen en de warmte en gezelligheid van onze haarden in het echt ervaren.

Inbouwhaard door Walo Openhaarden

Inbouwhaarden zijn beschikbaar als hout of gashaard. Welke u ook kiest, ze zorgen allemaal voor extra sfeer en warmte in uw woning. Wat uw wensen ook zijn: de ervaren medewerkers van Walo Haarden & Kachels kunnen uw haard op een veilige manier installeren. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij bieden:

Inbouwhaarden op maat

Inbouwhaarden zijn beschikbaar als hout- of gashaard. Welke u ook kiest, ze zorgen allemaal voor een gezellige sfeer en voor warmte in uw woning. Op onze website vindt u ons assortiment, maar kom ook eens langs in onze showroom. Dan kunt u de sfeer pas echt proeven! Wat uw wensen ook zijn: de ervaren medewerkers van Walo Haarden & Kachels kunnen uw haard op een veilige manier installeren. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Kachels en haarden in uw regio

Onze inbouwhaarden zijn in veel verschillende regio’s te leveren en te installeren. Zo kunnen wij ook bij u een haard plaatsen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw huis. Aan de hand van de situatie in uw woning kunnen wij u helpen aan de juiste haard of kachel. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!