Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Inbouwgashaard

Ontdek wat een inbouwgashaard voor uw woonruimte kan doen! Deze haard zorgt voor een stijlvol geheel met uw interieur. Dankzij de ruime hoeveelheid modellen die beschikbaar zijn bij Walo Kachels & Haarden heeft u altijd genoeg keus. De kracht van deze haard zit hem in de eenvoud. Bedienen gaat gemakkelijk en snel. Haal een moderne eyecatcher in huis met deze mooie gashaard.

 

Inbouwgashaard van top kwaliteit

Walo Kachels & Haarden is al geruime tijd een specialist op het gebied van haarden en kachels. Of u nu zoekt naar een inbouwgashaard, een houtkachel of een schouw: in ons ruime assortiment vindt u het allemaal! Wij weten alles over haarden en kachels en kunnen u daarom uitstekend adviseren. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw kachel of haard. Daarnaast werken we met topmerken, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit haarden:

 

Kachels en haarden in uw regio

Laat uw inbouwgashaard thuis afleveren en door onze ervaren medewerkers plaatsen. Doordat we vaste medewerkers hebben, kunnen zij op een veilige manier uw haard plaatsen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken: wij regelen het! Walo Kachels & Haarden levert in veel verschillende plaatsen in Nederland, dus ook bij u in de buurt. Neem gerust contact met ons op voor uitgebreid advies over onze verschillende haarden.