Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Houtkachels

Voor kwalitatieve houtkachels, gashaarden of schouwen bent u aan het goede adres bij Walo Haarden & Kachels. Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en kachels. Wij hebben dan ook een groot aanbod houtkachels. Door onze ervaring sinds 1995 hebben wij een erg groot assortiment met veel toonaangevende merken opgebouwd. Hierdoor kunnen wij haarden en kachels van goede kwaliteit garanderen waar u jarenlang van kunt genieten.

 

Houtkachels met strak design 

De houtkachels bij Walo Kachels & Haarden zijn zeer praktisch en zorgen voor een luxueuze uitstraling in uw huis. Door het hoge rendement zijn deze kachels zeer duurzaam en verbruiken ze minder hout. Wij hebben verschillende prachtige modellen die erg goed staan in alle soorten interieurs. Of u nu een losse kachel of een inbouwkachel wilt. Wij hebben voor elk huis wel een kachel die geschikt is. U haalt met onze kachels niet alleen verwarming in huis, maar ook sfeer, gezelligheid en een stukje luxe uitstraling. Bezoek onze showroom om alle showroommodellen te bekijken of neem een kijkje op onze site. Daar vindt u ons ruime aanbod van hoogwaardige merken:

 

Kachels en haarden in uw regio

Walo Kachels & Haarden kan houtkachels in veel verschillende plaatsen binnen Nederland leveren. Onze ervaren medewerkers installeren uw kachel dan op een veilige manier in uw woning. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen het. Geniet jarenlang van de heerlijke warmte en sfeer die een houtkachel biedt. Heeft verder nog vragen? Wij nemen graag de tijd voor u, dus neem gerust contact met ons op.