Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Hoekhaard

Wilt u een hoekhaard in uw woonkamer? Met deze haard heeft u een beter uitzicht op het gezellige vlammenspel van de haard. Dat staat natuurlijk enorm gezellig! Ook zorgt deze haard voor een mooie dieptewerking, zodat een ruimtelijk effect gecreëerd wordt. Bij Walo Haarden & Kachels vindt u alles op het gebied van haarden en kachels, dus ook een hoekhaard is bij ons geen probleem!

 

Hoekhaard van top kwaliteit

Wij hebben een zeer ruim assortiment met daarin veel soorten haarden, modellen en topmerken. Wij streven ernaar om altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het voor u in onze collectie:

Bij Walo Haarden & Kachels is het allemaal geen probleem. Wij adviseren u graag over de ideale haard voor uw woning. Daarnaast blijft het bij ons niet bij advies: wij leveren en plaatsen uw haard ook bij u thuis! Onze ervaren medewerkers zorgen dat dit veilig gebeurt, zodat u geen zorgen heeft.

 

Kachels en haarden in uw regio

Wij kunnen een hoekhaard in veel verschillende plaatsen in Nederland leveren en installeren. Hierdoor is het geen probleem om een haard bij u te installeren! Wij nemen graag de tijd voor onze klanten. Neem daarom gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.