Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Gaskachels Amsterdam

Bent u op zoek naar mooie gaskachels nabij Amsterdam? Bij Walo Haarden & Kachels bent u op het juiste adres. Wij leveren al meer dan 16 jaar de grootste collectie gashaarden, houtkachels, schouwen en bio-ethanol kachel in uw omgeving. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van gaskachels nabij Amsterdam en omstreken.

 

Gaskachels bekijken in regio Amsterdam

Haal warmte en sfeer in uw huis met een gaskachel van Walo Haarden & Kachels. In onze showroom nabij Amsterdam vindt u vele voorbeelden van sfeervolle en luxueuze gaskachels voor elk interieur. Ook als u plannen heeft voor een verbouwing waarbinnen u een gaskachel wilt plaatsen, heten wij u van harte welkom op onze vestiging nabij Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u adviseren over de vele mogelijkheden van het plaatsen van een gaskachel in uw huis. Op onze site vindt u fotoimpressies van onze:

 

Gaskachel kopen bij Walo Kachels & Haarden

Wilt u zich oriënteren op de vele verschillende gaskachels uit ons assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze website en aanschouw onze uitgebreide collectie van gaskachels vanuit uw luie stoel. Walo Haarden & Kachels nabij Amsterdam heeft voor ieder interieur een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Walo haarden en kachel specialist

Wij zijn specialist op het gebied van de volgende type haarden en kachels: