Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 , alleen op afspraak | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Gashaarden Amsterdam

Bent u op zoek naar gashaarden voor uw woning in omgeving Amsterdam? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres. Wij verkopen allerlei kachels en open haarden, dus ook gashaarden! U bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

 

Gashaarden kopen in Amsterdam

Onze warme en sfeervolle gashaarden lenen zich voor elk interieur: van klassiek tot modern. Daarnaast onderscheidt onze collectie gashaarden zich door de luxueuze uitstraling. Laat u zich informeren over de vele mogelijkheden van onze haarden voor uw interieur. Wij hebben diverse uitvoeringen van gashaarden in ons assortiment en wij adviseren u hier graag over in onze showroom nabij Amsterdam. Ook kunt u bij ons terecht voor service & onderhoud. Wij willen immers dat eenieder kan genieten van een functionerende haard! U heeft de keuze uit verschillende opties:

  • schouwen;
  • kasten;
  • plateau;
  • maatwerk.

Bezoek onze showroom in Amsterdam en bekijk wat voor sfeerhaard wij voor u in onze collectie hebben zitten. 

Gashaarden bekijken bij Walo Openhaarden in omgeving Amsterdam

Ons assortiment gashaarden vindt u niet alleen in onze showroom nabij Amsterdam maar ook op onze website vindt u alle soorten gashaarden uit ons assortiment, daarnaast kunt u hier ook terecht voor onze collectie plateaus en schouwen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij nemen graag de tijd voor u!

Walo haarden en kachel specialist

Wij zijn specialist op het gebied van de volgende type haarden en kachels: