Wij zijn open van 11:00 tot 17:00 | 0252-520503 | Satellietbaan 17F 2181 MG Hillegom

Designhaarden

Voor designhaarden en kachels van hoge kwaliteit hoeft u niet verder te zoeken: bij Walo Openhaarden vindt u alles wat u nodig hebt. Of u nu op zoek bent naar designhaarden, houtkachels of schouwen: bij Walo Openhaarden vindt u het allemaal! Dankzij ons ruime assortiment hebben we voor elk huis en interieur geschikte haarden. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat wij een goed beeld hebben van de situatie in uw woning. Op basis van de situatie en uw wensen geven wij u advies over de juiste haard voor u.

Designhaarden vakkundig plaatsen

Walo Openhaarden is sinds de oprichting in 1995 zeer ervaren op het gebied van haarden en kachels. Wij werken met vaste medewerkers die onze designhaarden vakkundig en veilig kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen wij ook uitstekend maatwerk leveren, zodat uw haard helemaal naar wens is. Wij hebben verschillende topmerken haarden in ons assortiment. U bent daarom altijd verzekerd van de beste kwaliteit haarden en kachels. Kies uit een ruim assortiment designhaarden:

Haarden en Kachels in uw regio

Walo Openhaarden kan uw designhaarden in verschillende gebieden in Nederland leveren. Van open haarden tot schouwen: wij leveren het allemaal en bouwen het voor u in. Wilt u advies over de soort haard die het best geschikt is voor uw huis? Of heeft u al een haard gezien en wilt u meer informatie over het inbouwen en de prijs? Neem gerust contact met ons op!