Design haarden

Bent u op zoek naar design haarden die passen bij uw interieur? Bij Walo Openhaarden zijn we ruim 16 jaar gespecialiseerd in alles op het gebied van kachels en haarden. Ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Onze design haarden zijn zeer duurzaam en hebben een hoog rendement. Of u nu een houthaard of een gashaard wilt: wij hebben veel verschillende modellen van gerenommeerde merken.

 

Luxe uitstraling met design haarden

Met design haarden zorgt u voor een luxueuze uitstraling in uw interieur. Daarbij maakt het niet uit of u een modern interieur heeft of een meer klassiek interieur. Dankzij ons ruime aanbod hebben wij altijd wel een haard die in uw woning past. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom. In onze showroom kunt u de sfeer van onze haarden werkelijk ervaren. U heeft de keuze uit hoogstaande merken, waaronder:

  • Nordpeis;
  • Altech;
  • Kalfire;
  • Focus.

 

Haarden en kachels in uw regio

Van design haarden tot klassieke schouwen: bij Walo Openhaarden vindt u het allemaal. Wij zijn actief in een groot aantal gebieden. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk uw openhaard leveren. Onze vakkundige medewerkers installeren de haard vervolgens op een veilige manier in uw woning. Heeft u nog vragen over onze openhaarden of onze werkwijze? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Design haarden bij Walo Openhaarden