Satellietbaan 17F - Hillegom

Speksteenkachels Bennebroek

Speksteenkachels in verschillende varianten te koop bij Walo, leverbaar nabij BennebroekVoor speksteenkachels kunt u bij Walo Openhaarden nabij Bennebroek terecht. Bij Walo Openhaarden haalt u warmte en sfeer in huis. Bij ons vindt u het grootste assortiment open haarden, gashaarden, houtkachels, schouwen en plateaus. In onze showroom gevestigd nabij Bennebroek vindt u alles op het gebied van haarden.


Speksteenkachel: alleen maar voordelen

Speksteenkachels bieden tal van voordelen ten opzichte van standaard houtkachels. Naast de luxueuze (massieve) uitstraling, warmt een speksteenkachel vele malen sneller op dan een massieve tegelkachel, geeft het de zuinigste warmte met het hoogste verbrandingsrendement en blijft het vuuraanzicht door het glas altijd helder door de temperaturen binnen in de speksteenkachel. Er valt nog veel meer te vertellen over speksteenkachels. In onze showroom nabij Bennebroek  informeren wij u graag hierover. Bekijk al onze hoogwaardige merken op de site:

 

Speksteenkachel kopen bij Walo Openhaarden in omgeving Bennebroek

Omdat elk huis en elk interieur anders is hebben wij ook vele soorten speksteenkachels. Laat u zich adviseren over de mogelijkheden van een speksteenkachel in uw woning en kom langs in onze showroom nabij Bennebroek. Neem voor vragen of voor service & onderhoud altijd contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u!