Satellietbaan 17F - Hillegom

Openhaard Hoofddorp

Openhaard Hoofddorp - Walo OpenhaardenMet de openhaarden van Walo Openhaarden haalt u de warmte in uw huis in Hoofddorp. Gevestigd nabij Hoofddorp zijn wij al meer dan 15 jaar specialist in de verkoop en aanleg van kachels en haarden. Bij Walo Openhaarden vindt u alles op het gebied van open haarden: houtkachelsschouwenplateaus en rookkanalen. In onze showroom te Hillegom kunt u alle soorten haarden bezichtigen.

 

Openhaard voor ieder huis

Naast het bezichtigen van de diverse openhaarden, houtkachelsschouwenplateaus en rookkanalen in onze showroom nabij Hoofddorp kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Daarnaast kunt u bij Walo Openhaarden ook uw bouwtekening of foto’s van een bestaande situatie meenemen naar onze vestiging te Hoofddorp waar wij u, onder het genot van een kop koffie, bedienen van een vakkundig advies. U heeft de keuze uit een breed scala aan topmerken:

 

Openhaard kopen bij Walo Openhaarden in regio Hoofddorp

Kom daarom naar Walo Openhaarden nabij Hoofddorp, aanschouw ons assortiment en vind de ideale haard, houtkachel, schouw of plateau toegespitst op uw woonsituatie. Wij heten u meer dan welkom. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.