Open haarden Warmond

Open haarden Warmond - Walo OpenhaardenBij Walo Openhaarden nabij Warmond vindt u de grootste collectie open haarden. In onze showroom te Hillegom vindt u het grootste assortiment van open haarden bij u in de omgeving. Maar ook voor gashaarden, houtkachels, schouwen of plateaus bent u bij ons op het juiste adres. Bekijk ons veelzijdig aanbod van open haarden in onze showroom nabij Warmond en vindt de open haard die bij u past.

 

Open haarden bekijken in omgeving Warmond

Open haarden zijn in er in vele uitvoeringen. In onze showroom nabij Warmond vindt u vele voorbeelden van toepassingen voor elk soort interieur. Van modern tot klassiek, vrijstaand of ingebouwd, in ons assortiment vindt u gegarandeerd de warme en sfeervolle open haard waar u naar op zoek bent. Kies uit een ruim assortiment van de beste merken:

 

Open haarden kopen bij Walo Openhaarden

Als u advies wilt over de vele verschillende open haarden heten wij u van harte welkom in onze showroom nabij Warmond. Wij nemen de tijd voor u en uw wensen en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien van een open haard in uw huis. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, wij staan u graag ter woord.