Open haarden

Wanneer u op zoek bent naar open haarden hoeft u niet verder te zoeken. Walo Openhaarden in de specialist in alles op het gebied van haarden en kachels. Door meer dan 16 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het uitzoeken van open haarden. Er is genoeg keuze: ons assortiment is enorm uitgebreid. U heeft keuze uit gashaardenhoutkachels of schouwen, maar ook uit verschillende gerenommeerde merken. Advies afgestemd op uw unieke situatie is dan ook uitstekend mogelijk bij Walo Openhaarden.

 

Open haarden bij Walo 

In onze showroom kunt u onze open haarden in brandende opstelling bekijken. Hoewel ons assortiment ook op onze website te vinden is, kunt u in onze showroom pas echt de sfeer proeven. Een openhaard of kachel zorgt natuurlijk voor een gezelligheid die niet op een foto te vangen is. Wij kunnen u dan ook gelijk adviseren over de beste haard voor uw woning aan de hand van uw situatie en wensen. Daar nemen we graag de tijd voor. Een kleine greep uit ons ruime assortiment:

 

Kachels en haarden in uw regio

Over de installatie van onze open haarden hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij leveren en plaatsen onze haarden in veel verschillende regio’s. Onze medewerkers zijn erg bedreven in het veilig installeren van onze haarden en kachels. Zij kunnen deze dan ook vakkundig voor u plaatsen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

open haarden - Walo Openhaarden