Inbouwhaarden

Bij Walo Openhaarden vindt u inbouwhaarden in een verscheidenheid aan modellen en kleuren. Wij bieden een ruim assortiment haarden van verschillende gerenommeerde merken. Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van haarden en kachels. U vindt dus werkelijk alles terug in ons assortiment: van houtkachels en schouwen tot inbouwhaarden. U kunt gegarandeerd jarenlang genieten van onze haarden. In ons assortiment zit altijd wel een model dat bij uw interieur past. Zo brengt u snel extra sfeer in uw woning!

 

Inbouwhaarden op maat

Inbouwhaarden zijn beschikbaar als hout- of gashaard. Welke u ook kiest, ze zorgen allemaal voor een gezellige sfeer en voor warmte in uw woning. Op onze website vindt u ons assortiment, maar kom ook eens langs in onze showroom. Dan kunt u de sfeer pas echt proeven! Wat uw wensen ook zijn: de ervaren medewerkers van Walo Openhaarden kunnen uw haard op een veilige manier installeren. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bekijk onze collectie voor een grote verscheidenheid aan:

 

Kachels en haarden in uw regio

Onze inbouwhaarden zijn in veel verschillende regio’s te leveren en te installeren. Zo kunnen wij ook bij u een haard plaatsen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw huis. Aan de hand van de situatie in uw woning kunnen wij u helpen aan de juiste haard of kachel. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

inbouwhaarden - Walo Openhaarden