Houtkachels Warmond

Houtkachels Warmond - Walo OpenhaardenBij Walo Openhaarden nabij Warmond vindt u de grootste collectie houtkachels. In onze showroom te Hillegom vindt u het grootste assortiment van houtkachels bij u in de omgeving. Maar ook voor gashaarden bent u bij ons op het juiste adres. Laat u verrassen door ons veelzijdig aanbod van houtkachels en haarden in onze showroom nabij Warmond.

 

Houtkachels: mooi én functioneel

Houtkachels zijn in er in vele uitvoeringen. In onze showroom nabij Warmond vindt u vele voorbeelden van toepassingen voor elk soort interieur. Van modern tot klassiek, vrijstaand of ingebouwd: in ons assortiment vindt u gegarandeerd de houtkachel waar u naar op zoek bent. In ons aanbod vindt u onder andere:

 

Houtkachels kopen bij Walo Openhaarden in Warmond

Wilt u geadviseerd worden over houtkachels voor uw huis of interieur? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren onder het genot van een kopje koffie. Kom gerust langs in onze showroom nabij Warmond en wij laten u de tal van mogelijkheden zien. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, wij staan u graag ter woord.