Satellietbaan 17F - Hillegom

Gaskachels Nieuw Vennep

Gaskachels Nieuw Vennep - Walo OpenhaardenBent u op zoek naar mooie gaskachels nabij Nieuw Vennep? Bij Walo Openhaarden bent u op het juiste adres. Wij leveren al meer dan 16 jaar de grootste collectie gashaarden, houtkachels, schouwen en plateaus in uw omgeving. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van gaskachels nabij Nieuw Vennep en omstreken.

 

Gaskachels bekijken in regio Nieuw Vennep

Haal warmte en sfeer in uw huis met een gaskachel van Walo Openhaarden. In onze showroom nabij Nieuw Vennep vindt u vele voorbeelden van sfeervolle en luxueuze gaskachels voor elk interieur. Ook als u plannen heeft voor een verbouwing waarbinnen u een gaskachel wilt plaatsen, heten wij u van harte welkom op onze vestiging nabij Nieuw Vennep. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u adviseren over de vele mogelijkheden van het plaatsen van een gaskachel in uw huis. Op onze site vindt u fotoimpressies van onze:

 

Gaskachel kopen bij Walo Openhaarden

Wilt u zich oriënteren op de vele verschillende gaskachels uit ons assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze website en aanschouw onze uitgebreide collectie van gaskachels vanuit uw luie stoel. Walo Openhaarden nabij Nieuw Vennep heeft voor ieder interieur een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ons op.